*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μπούλινγκ

"Tu veux qu’on en parle? Le harcelement" (Πρωτότυπος τίτλος )

Συγγραφή: ·Carine Simonet
Μετάφραση: · Κωνσταντίνα Αρμενιάκου
Εικονογράφιση: ·Anne Guillard
Έκδοση: Απρίλιος 2026 από "Εκδόσεις Μεταίχμιο"
Σελ.:32 Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-03-4864-4


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Το να ξεχωρίζεις τα απλά πειράγματα από το μπούλινγκ, να μάθεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου απέναντι στις προσβολές, να τολμάς να πεις «φτάνει!»... δεν είναι καθόλου εύκολο!
Ο Άρης και η Νόρα αναρωτιούνται τι είναι το μπούλινγκ και προβληματίζονται για τις δυσκολίες που συναντούν.
Μαζί τους θα βρεις κι εσύ απαντήσεις στις δικές σου ερωτήσεις και θα καταλάβεις πως, αν πιστέψεις στον εαυτό σου και ζητήσεις βοήθεια από τους φίλους και τους ενήλικες που εμπιστεύεσαι, θα βρεις τη δύναμη να σταματήσεις ό,τι σε ενοχλεί και σε πληγώνει.

(2026) Διαζύγιο, Εκδόσεις Μεταίχμιο

(2024) Θέλεις να μιλήσουμε; Αυτοπεποίθηση, Μεταίχμιο

(2024) Θέλεις να μιλήσουμε; Φιλία, Μεταίχμιο

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ