*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πέντε εβδομάδες με αερόστατο

"Cinq semaines en ballon" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Jules Verne
Μετάφραση: ·Κλεοπάτρα Διαμαντάρα
Έκδοση: Ιούλιος 2026 από "Εκδόσεις Διάνοια"
Σελ.:386 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-239-289-8


Θέμα: "Γαλλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Γαλλική λογοτεχνία "

Ένα ταξίδι στην καρδιά της άγνωστης Αφρικής. Μια παράτολμη αποστολή με οδηγό την επιστήμη, το θάρρος και την αστείρευτη φαντασία του Ιουλίου Βερν.
Στις Πέντε εβδομάδες διακοπές, ο αναγνώστης ακολουθεί τους ήρωες σε μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη απρόοπτα, κινδύνους, ανακαλύψεις και εικόνες ενός κόσμου μακρινού και μυστηριώδους. Με τον μοναδικό τρόπο που μόνο ο Βερν γνώριζε, η περιπέτεια συναντά τη γνώση και το ταξίδι γίνεται εμπειρία φαντασίας, τόλμης και εξερεύνησης.
Ένα σπάνιο έργο του μεγάλου Γάλλου συγγραφέα, που ζωντανεύει ξανά για το ελληνικό αναγνωστικό κοινό, θυμίζοντάς μας γιατί ο Ιούλιος Βερν παραμένει ένας από τους σημαντικότερους αφηγητές της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ