*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μετανάστευση, Προσφυγιά και Εκπαίδευση

Θεωρία, Πολιτική και Πράξη


Συγγραφή: ·Ζωή Τσιούτσου
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2026 από "Εκδόσεις Bookstars - Γιωγγαράς"
Σελ.:84 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-571-778-0


Θέμα: "Νεοελληνικό δοκίμιο "

Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, η πολυπολιτισμικότητα αποτελεί πλέον αναπόσπαστο στοιχείο της σχολικής πραγματικότητας. Πώς μπορεί το σχολείο να μετατρέψει τη διαφορετικότητα σε δύναμη και τη συνύπαρξη σε ουσιαστική διαπολιτισμική εμπειρία; Το βιβλίο αυτό εξετάζει το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, παρουσιάζοντας τις δομές και τις πολιτικές που στηρίζουν την ένταξη μαθητών με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ερευνητές, φοιτητές, γονείς και κάθε ενεργό πολίτη που ενδιαφέρεται για μια εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς. Με επιστημονική τεκμηρίωση και πρακτική προσέγγιση, αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας, της ισότητας και της συμπερίληψης ως θεμέλια μιας σύγχρονης και δίκαιης κοινωνίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ