*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το όνειρο αργεί

Διηγήματα


Συγγραφή: ·Γιάννης Τεκίδης
Έκδοση: Οκτώβριος 2005 από "Τα Τραμάκια"
Σελ.:191 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7757-29-7


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα "

Το βιβλίο του Γιάννη Τεκίδη -πρώτο βιβλίο του συγγραφέα- αποτελεί καρπό των ενασχολήσεών του με τον μικρόκοσμο της καθημερινής ζωής: όνειρα που δεν υλοποιούνται, ματαιώσεις, πίκρες, ο ξένος γείτονας, ο δύσκολος θάνατος της επαρχίας, η μετανάστευση με τις ολέθριες κάποτε συνέπειές της, ο κόσμος των ναρκωτικών. Από την άλλη ωστόσο, σε γλώσσα εξαντλητικά καθημερινή και απλή, εξιστορούνται και οι προσπάθειες για την υπέρβαση των ποικίλων αντιξοοτήτων, επισημαίνεται η δύναμη της φιλίας και της ανθρώπινης ζεστασιάς, η λυτρωτική παρουσία της γυναικείας φύσης και ο έρωτας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας