*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ρούντι Ντούτσκε: Ζήσαμε σαν αγρίμια μια όμορφη ζωή ...

Ο

"Rudi Dutschke, Wir hatten ein barbarisches, schönes Leben" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Gretchen Dutschke
Μετάφραση: · Χρήστος Αναγνωστόπουλος
Έκδοση: 1998 από "Το Ποντίκι"
Σελ.:367 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8402-54-9


Θέμα: "Βιογραφίες - Μαρτυρίες" "Επαναστάσεις" "Πολιτική ιδεολογία"

Ρούντι Ντούτσκε: ο διανοούμενος επαναστάτης που σφράγισε τη γερμανική εκδοχή της παγκόσμιας έκρηξης, μιας ολόκληρης δεκαετίας που πέρασε στην ιστορία ως "Μάης του '68".

Σ' αυτό το βιβλίο η σύντροφος της ζωής του, Γκρέτχεν, δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα της ζωής, της δράσης και της σκέψης του "κόκκινου Ρούντι", ενθυμούμενη προσωπικά βιώματα και παραθέτοντας αποσπάσματα ομιλιών, κειμένων και συζητήσεών του με κορυφαίους διανοητές της εποχής.

Σημειώνουμε ότι ο Ντούτσκε πέθανε το 1979, συνεπεία τραυμάτων που του κληροδότησε η δολοφονική απόπειρα εναντίον του, τον Απρίλιο του 1968, μια πράξη φανερά υποκινημένη από το πανίσχυρο εκδοτικό συγκρότημα Σπρίγκερ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας