*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Sex, ψέμματα και στερεότυπα

"Sex, Lies and Stereotypes" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Gary W. Wood
Μετάφραση: ·Βασίλης Αθανασιάδης
Έκδοση: 2006 από "Lector"
Σελ.:199 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6621-21-9


Θέμα: "Γυναίκα - Ψυχολογία " "Άνδρες - Ψυχολογία" "Σεξ (Ψυχολογία)"

Το βιβλίο αυτό εξετάζει την παλιά ιδέα ότι άνδρες και γυναίκες διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ τους, ώστε θα μπορούσαν να προέρχονται από δύο διαφορετικούς πλανήτες!...
Ερευνά τη μεταβλητή φύση των στερεοτύπων των ρόλων των φύλων, ρίχνει φως στη διαρκώς μεταβαλλόμενη στάση που επιδεικνύουν οι κοινωνίες απέναντι στη σεξουαλικότητα και αντιμετωπίζει καταπρόσωπο τόσο τους μύθους όσο και τον "ασπρόμαυρο" τρόπο σκέψης που τόσο συχνά διέπει τη θεώρηση των ρόλων του άνδρα και της γυναίκας.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που μας προκαλεί να αμφισβητήσουμε τα όσα υποθέταμε ότι ίσχυαν ως τώρα και να αποδεχτούμε το γεγονός ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες στις ταυτότητες του φύλου των περισσότερων ανθρώπων. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι από τη Γη. Πρέπει επιτέλους να το χωνέψουμε!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας