*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μαμά, τι είναι αυτές οι βούλες;

"Chicken Pox" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Shen Roddie
Μετάφραση: ·Αναστασία Σακελλαρίου
Εικονογράφιση: ·Frances Cony
Έκδοση: 2006 από "Σαββάλας"
Σελ.:20 (23χ25), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-449-041-9


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Ο Τσιπ Τσιπ, ένα χαριτωμένο κοτοπουλάκι, μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της μαμάς του, έρχεται επιτέλους στον κόσμο. Κι εκείνη στέκεται πάντα δίπλα του, όταν εκείνο θέλει να αποκτήσει ένα ζωάκι, όταν θέλει να ξεπεράσει τους φόβους του τη νύχτα, όταν είναι άρρωστο.
Η μοναδική σχέση κάθε μαμάς με το παιδί της παρουσιάζεται με άμεσο τρόπο μέσα στα γεμάτα εκπλήξεις αυτά βιβλία. Πλούσιο ένθετο υλικό αφής, παραθυράκια, κατάλληλα διασκευασμένο κείμενο και η πολύχρωμη εικονογράφηση θα κάνουν τα βιβλία αυτά αγαπημένους φίλους κάθε παιδιού.
Κάθε βιβλίο της σειράς είναι και ένα βοήθημα για το γονιό και τον εκπαιδευτικό, μια αφορμή για να συζητηθούν με τα παιδιά και να αντιμετωπιστούν προβλήματα, όπως οι φοβίες ή οι παιδικές ασθένειες. Ταυτόχρονα τα παιδιά αποκτούν γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα της καθημερινότητας, αναπτύσσουν τις γλωσσικές και κινητικές τους δεξιότητες, τη φαντασία και
τη δημιουργικότητά τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας