*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Διαλέξεις για τους υπολογιστές

"Lectures on Computation" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Richard P. Feynman
Μετάφραση: ·Βασίλης Λεμπέσης
Έκδοση: 2006 από "Leader Books"
Σελ.:321 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7901-60-6


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές"

"Οι "Διαλέξεις του Feynman για τους Υπολογιστές είναι ένα κλασικό βιβλίο: Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια καλύτερη εισαγωγή στα θεμέλια των υπολογιστών για οποιονδήποτε θα χρησιμοποιούσε κάποτε υπολογιστή"
(Ένθετο για την Ανώτατη Εκπαίδευση της Εφημερίδας "The Times" του Λονδίνου).
Όταν ο Feynman παρέδωσε από το 1983 έως το 1986 τις περίφημες διαλέξεις του πάνω στο θέμα του υπολογισμού, ζήτησε από τον Tony Hey να τις εκδώσει σε ένα βιβλίο. Αν και από τότε έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια το υλικό των διαλέξεων παραμένει επίκαιρο και συνιστά μια "αλά- Feynman" επισκόπηση συνήθων και μη ζητημάτων στην επιστήμη των υπολογιστών, από την υπολογισιμότητα και την θεωρία της πληροφορίας έως τις αντιστρεπτές λογικές πύλες και τους κβαντικούς υπολογιστές. Όλες τις διαλέξεις καταυγάζει η μοναδική ικανότητα και φιλοσοφία του Faynman για την ανακάλυψη και τη μάθηση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας