*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μαγεία

Η απόκρυφη παράδοση του κόσμου

(Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: · Στέφανος Ελμάζης
Έκδοση: Μάιος 2006 από "Αρχέτυπο"
Σελ.:271 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-421-093-9


Θέμα: "Μαγεία"

Ένα πρωτοποριακό βιβλίο, καρπός συλλογικής προσπάθειας αξιόλογων ερευνητών, που φωτίζει πολλές από τις όψεις της πιο απόκρυφης παράδοσης του κόσμου. Μια εμπεριστατωμένη και ταυτόχρονα μοναδική στο είδος της έρευνας που διεισδύει στην άγνωστη ιστορία αλλά και στο περιεχόμενο της μαγείας, η οποία παραμένει διαχρονικά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, μυστήρια αλλά και αντιφατικά φαινόμενα του ανθρώπινου πολιτισμού.
Διαβάστε:
Για τις μαγικές τελετές των Αρχαίων, τα εκστατικά ταξίδια των Σαμάνων, τους δαίμονες της Αφρικής, τα πνεύματα της Βουντού, τις μυστικές τελετουργίες της Αιγύπτου, τις μαγικές τέχνες στο Ισλάμ, στο Θιβέτ, στην Ινδία, στην Κίνα και στην Άπω Ανατολή.
Για τη μαγεία στην αρχαία Ελλάδα και στο Βυζάντιο, τους φιλόσοφους "μάγους" της Αναγέννησης, τη μαγική γλώσσα των αγγέλων και τις επικλήσεις του Τζον Ντι, τις μυστικές δοξασίες της Καμπαλά και τα κρυφά νήματα που συνδέουν τη μαγεία με τη θρησκεία.
Για τη Wicca και τη λατρεία της Μεγάλης Θεάς, το κυνήγι των μαγισσών, τα μαγικά βιβλία, τη μαύρη μαγεία και τις νέες μαγικές φόρμουλες. Για την άγνωστη ελληνική λαϊκή μαγεία, τους Έλληνες μάγους του 20ού αιώνα, τις γυμνές μάγισσες της Θράκης και τη μαγεία στην Ελλάδα σήμερα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας