*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο νόμος του Μέρφυ και οι υπολογιστές


Συγγραφή: ·Joachim Graf
Μετάφραση: ·Άννα Χαρίση
Έκδοση: Ιούνιος 2006 από "Δίαυλος"
Σελ.:155 (17χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-531-185-2


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές" "Χιούμορ"

Σίγουρα κανένας άλλος καρπός ερευνητικής προσπάθειας δεν μας βοήθησε τόσο πολύ να κατανοήσουμε τη σύγχρονη κοινωνία της βιομηχανίας των πληροφοριών, όσο ο Νόμος του Μέρφυ. Όποιος έχει διαρκώς κατά νου πως: αν κάτι μπορεί να πάει στραβά... θα πάει, αυτός έχει κατανοήσει σε βάθος τον κόσμο, την ουσία της ζωής και όλα τα σχετικά. Το παρόν τεκμηριώνει τις επιπτώσεις του Νόμου του Μέρφυ στην ηλεκτρονική επεξεργασία δεδομένων, όπου οι υπολογιστές συμβάλλουν ανά πάσα στιγμή στην επαλήθευση του Νόμου, όσο κανένα άλλο αντικείμενο της καθημερινής μας ρουτίνας. Σε ένα σύστημα υπολογιστή συγκεντρώνονται όλες οι πηγές συμφορών που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου: Κεντρική μονάδα, οθόνη, μνήμη, δίσκοι, κάρτες επέκτασης, πληκτρολόγιο και άλλες περιφερειακές συσκευές καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασυμβατότητα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό η τριάδα, προγραμματιστής-πρόγραμμα εφαρμογής-χρήστης, εφαρμόζει το φυσικό νόμο της εντροπίας, σύμφωνα με τον οποίο η φύση επιδιώκει πάντα την κατάσταση του μεγαλύτερου δυνατού χάους. Ως μάρτυρες μιας νέας εποχής πρέπει να γνωρίζετε και εσείς όπως και εγώ ότι: Ο εχθρός στέκεται μπροστά μας, πάνω στο γραφείο. Είναι εν ενεργεία και δικτυωμένος με όλον τον κόσμο. Είναι επικίνδυνος και καραδοκεί για την παραμικρή απροσεξία μας. Δεν κοιμάται ποτέ. Εμείς πρέπει να προσέχουμε, να φυλάμε τα νώτα μας και να θωρακιζόμαστε με το τελευταίο όπλο της νοήμονος ανθρωπότητας: την παραίτηση. "Ο Νόμος του Μέρφυ και οι Yπολογιστές" είναι η ενημερωμένη - συμπυκνωμένη έκδοση του "Οι Nόμοι του Μέρφυ για την Πληροφορική" και του "Οι Νόμοι του Μέρφυ για τα Windows", του ίδιου συγγραφέα που έχει εκδώσει ο Δίαυλος.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας