*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το βιβλίο των γενεθλίων: Νεράιδες

Ένα βιβλίο µε ευχετήριες κάρτες

"Fairies: Birthday Book with Greeting Cards" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: ·Δημήτρης Μιχαήλ
Εικονογράφιση: ·Joy Scherger
Έκδοση: Οκτώβριος 2006 από "Σαββάλας"
Σελ.:28 (21χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-449-249-7


Θέμα: "Σημειωματάρια" "Αστρολογία - Βιβλία για εφήβους"

Σ' αυτό το βιβλίο με τα δώδεκα ζώδια, µπορείς να σηµειώσεις πότε έχουν γενέθλια, επέτειο ή γιορτή οι αγαπηµένοι σου συγγενείς και φίλοι. Μπορείς ακόµη να σηµειώσεις τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνά τους στις ειδικές σελίδες που βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου. Περιέχει 12 κάρτες µε τους φακέλους τους, µία για κάθε µήνα, µε έργα της διάσηµης Joy Scherger, που φυλάσσονται σε αντίστοιχες τσεπούλες. Σ' αυτές τις τσεπούλες µπορείς ακόµα να βάλεις γράµµατα και φωτογραφίες, φτιάχνοντας έτσι ένα πολύτιµο λεύκωµα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας