*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το Ευαγγέλιο κατά Μάρκον

Στη δημοτική


Έκδοση: 2003 από "Πέργαμος"
Σελ.:56 (18χ11), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. Ευαγγέλια"

Το Ευαγγέλιο του Μάρκου είναι ένα βιβλίο της Καινής Διαθήκης, δηλ. του δεύτερου μέρους της Αγίας Γραφής.
Η Αγία Γραφή ή Βίβλος ολόκληρη είναι Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Βρισκόμαστε λοιπόν εδώ μπροστά σ' ένα κείμενο γραμμένο κάτω απ' την οδηγία του Αγίου Πνεύματος, μιαν αλήθεια που πρέπει να πιστέψουμε.
Η Καινή Διαθήκη αρχίζει απ' τα τέσσερα ευαγγέλια, που γράφτηκαν απ' τον Ματθαίο, τον Μάρκο, τον Λουκά και τον Ιωάννη και συμπληρώνοντας αρμονικά το ένα το άλλο, διηγούνται τη ζωή του Κυρίου Ιησού Χριστού πάνω στη γη, και αποκαλύπτουν το καθένα μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θείου Προσώπου.
Ο Μάρκος παρουσιάζει τον Ιησού στην αδιάκοπη δραστηριότητα του Υπηρέτη και του Προφήτη. Ο Χριστός, που είναι ο Θεός ολόκληρης της αιωνιότητας, ήρθε πάνω στη γη ως άνθρωπος, και "όχι δια να υπηρετήθεί, αλλά διά να υπηρετήσει και να δώσει την ζωήν αυτού λύτρον αντί πολλών". Αναστημένος και υψωμένος στον ουρανό, στα δεξιά του Θεού, κάνει ν' αναγγελθεί σε όλους η καλή αγγελία της σωτηρίας για όποιον πιστεύει σ' Αυτόν.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου).

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας