*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το Ευαγγέλιον κατά Ματθαίον

Στη δημοτική


Έκδοση: 2003 από "Πέργαμος"
Σελ.:83 (18χ11), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. Ευαγγέλια"

Το Ευαγγέλιο του Ματθαίου βρίσκεται στην αρχή της Καινής Διαθήκης, η οποία είναι το δεύτερο μέρος της Αγίας Γραφής, της οποίας το πρώτο είναι η Παλαιά Διαθήκη.
Η Βίβλος ή Αγία Γραφή είναι Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, δηλ. η θεόπνευστη αγγελία που ο Θεός απευθύνει σ' όλους τους ανθρώπους και την οποία οφείλουν ν' ακούσουν και να πιστέψουν.
Ο Ματθαίος, αυτόπτης μάρτυρας, μας μεταφέρει τη ζωή του Ιησού, του Υιού του Θεού, ως ανθρώπου πάνω στη γη, Αυτόν που οι προφήτες είχαν αναγγείλει ως τον Μεσσία (ή Χριστό), απ' το 1500 μέχρι το 600 πριν την έλευση του.
Οι Ιουδαίου περίμεναν αυτόν τον απόγονο του βασιλιά Δαυίδ σαν αυτόν που θα τους απελευθέρωνε και θα εγκαθιστούσε μια παγκόσμια κυριαρχία δικαιοσύνης και ειρήνης. Εντούτοις, πολλές προφητείες ανήγγειλαν και την απόρριψή Του.
Ο Ιησούς ήρθε να εκτελέσει όλα όσα είχαν γραφτεί γι΄Αυτόν απ' τους προφήτες, μέχρι και τον τρόπο που απορρίφθηκε, που, τελικά, έδωσε τη ζωή Του για να μας σώσει και που αναστήθηκε.
Μέσα απ' τη θυσία Του στον σταυρό, φέρνει σ' όλους αυτούς που πιστεύουν σ' Αυτόν, είτε είναι Ισραηλίτες είτε Εθνικοί, τη συγχώρεση των αμαρτιών τους και την αιώνια ζωή.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου).


Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας