*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το Ευαγγέλιο κατά Λουκάν

Στη δημοτική


Έκδοση: 2003 από "Πέργαμος"
Σελ.:24 (17χ12), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. Ευαγγέλια"

Τέσσερα "Ευαγγέλια" μας δίνουν μια διήγηση της ζωής του Ιησού.
Εδώ έχουμε το κείμενο του Ευαγγελίου του Λουκά. Είναι ένα απ' τα 66 βιβλία της Βίβλου ή Αγίας Γραφής που είναι ο Λόγος του Θεού.
"Ευαγγέλιο" σημαίνει "Καλή Αγγελία". Δείχνει λοιπόν την αγγελία που δόθηκε στον κόσμο για τη σωτηρία που ήρθε μέσω του Ιησού Χριστού του Σωτήρα που προσφέρθηκε για όλους τους ανθρώπους: "ήρθε να ζητήσει και να σώσει το απολωλός".
Ο ευαγγελιστής Λουκάς, που ήταν γιατρός, μας παρουσιάζει μια ιδιαίτερη όψη του Χριστού: Αυτόν που ενδιαφέρεται για τους πιο ταπεινούς, τους αγαπάει και επιθυμεί να τους σώσει.
Αυτή η καλή αγγελία είναι και για μας σήμερα.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου).

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας