*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οικογένεια της συμφοράς

"Running with Scissors" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Augusten Burroughs
Μετάφραση: ·Έλενα Τσουκαλά
Έκδοση: Απρίλιος 2007 από "IntroBooks"
Σελ.:344 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6680-25-8


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Προσωπικές αφηγήσεις" "Κινηματογραφικές ταινίες"

O συγγραφέας και δημοσιογράφος Augusten Burroughs έχει χαρακτηριστεί από το Entertainment Weekly ως ένας από τους δεκαπέντε πιο αστείους ανθρώπους στην Αμερική. Ο λόγος είναι απλός και ξεκάθαρος σε όποιον διαβάσει την "Οικογένεια της συμφοράς", τη συγκλονιστική του αυτοβιογραφία.
Παιδί χωρισμένων γονιών, ο Burroughs μεγάλωσε με τον ψυχίατρο της μητέρας του και την οικογένειά του, σε ένα περιβάλλον γεμάτο κωμικές ιδιαιτερότητες και τραγικά περιστατικά. Καθώς τα όρια ανάμεσα στο σωστό και το λάθος γίνονταν δυσδιάκριτα, ο νεαρός Burroughs έχτισε το παζλ της προσωπικότητάς του αντλώντας ερεθίσματα από την ντίσκο κουλτούρα και τους τηλεοπτικούς ήρωες της δεκαετίας του '70.
Όλες οι ιστορίες που αφηγείται ο Augusten Burroughs στην "Οικογένεια της συμφοράς" είναι αληθινές. Αν δεν ήταν τόσο εξωφρενικά κωμικές, θα αποτελούσαν το ημερολόγιο ενός εφήβου σε σύγχυση. Όμως, ο Burroughs κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει από αυτή την ταραγμένη εφηβεία, αλλά και να διδαχτεί από τον παραλογισμό της και να χτίσει μια προσωπικότητα συναρπαστική και πολύπλευρη.

"Η Οικογένεια της συμφοράς" μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στη μεγάλη οθόνη από το σκηνοθέτη Ryan Murphy, με πρωταγωνιστές τους Annete Benning, Brian Cox, Alec Baldwin, Joseph Cross και Gwyneth Paltrow.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας