*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι πειρατές της Καραϊβικής: Ταξίδι στο τέλος του κόσμου

Ιστορία και πυξίδα

"Pirates of the Caribbean: Storybook with Compass" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: · Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη
Διασκευή: ·Tisha Hamilton
Έκδοση: Μάιος 2007 από "Μίνωας"
Σελ.:38 (32χ32), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-699-428-7


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

'Ανοιξε και πάλι πανιά, παρέα με τον καπετάνιο Τζακ Σπάροου και τους Πειρατές της Καραϊβικής! Μια συναρπαστική ιστορία βασισμένη στην ταινία, "οι Πειρατές της Καραϊβικής, Στο τέλος του Κόσμου" που διηγείται την επική μάχη ανάμεσα στους πιο τρομερούς και φοβερούς πειρατές όλου του κόσμου και την Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών για την κυριαρχία των θαλασσών. Το βιβλίο περιέχει αληθινή πυξίδα, που χρησιμοποιείται και ως προβολέας, και 10 ταινίες με κινηματογραφικές εικόνες. Καθώς το παιδί διαβάζει την ιστορία και παρακολουθεί τις περιπέτειες, κοιτάζει μέσα από τον προβολέα και βλέπει 40 συναρπαστικές εικόνες της ταινίας. Η πιο μεγάλη πειρατική περιπέτεια όλων των εποχών σε όλο της το μεγαλείο, σε ένα βιβλίο που σε παρασύρει στο κέντρο της δράσης!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας