*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κοτόπουλο

"Chicken" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: ·Ιωάννα Παραβάλου
Επιμέλεια: ·Kay Halsey
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Ελευθερουδάκης"
Σελ.:64 (24χ21), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Μαγειρική"

Χρήσιμο σε πολλές εφαρμογές και εξίσου νόστιμο, το κοτόπουλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας φαγητά, ενώ το συναντάμε σε πολλούς πολιτισμούς. Ανακαλύψτε τη μαγειρική δυναμική του κοτόπουλου με αυτή τη συλλογή εμπνευσμένων πιάτων, από ένα παραδοσιακό ψητό έως μια ιδιαίτερη συνταγή όπως το κοτόπουλο Βάσκων. Αυτές οι συνταγές της Le Cordon Bleu συνδυάζουν την παραδοσιακή σπιτική μαγειρική με ένα φρέσκο μοντέρνο άγγιγμα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας