*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σούπες

"Soups" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: · Τέση Δαφερέρα
Επιμέλεια: ·Kay Halsey
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Ελευθερουδάκης"
Σελ.:64 (24χ21), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Μαγειρική"

Τις κρύες νύχτες του χειμώνα δεν είναι μόνο ο χώρος γύρω από το τζάκι που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ζέστη και θαλπωρή, υπάρχει και αυτή η εξαιρετική συλλογή, με υπέροχες και λαχταριστές σούπες. Δοκιμάστε μια παραδοσιακή ζεστή ιταλική μινεστρόνε ή μια κρεμώδη σούπα γλυκοκολοκύθας, εκτός αν λαχταράτε να γευτείτε μια παγωμένη ισπανική "Gaspacho". Σίγουρα στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε τη συνταγή που ταιριάζει απόλυτα στην κάθε περίπτωση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας