*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πάρε το σώμα σου στα χέρια σου

"Bewust Bezig Zijn Met je Lichaam: Geboeid Door Gezondheid" (Πρωτότυπος τίτλος στα ολλανδικά)

Συγγραφή: · Jacques Caluwé
Μετάφραση: ·Ελευθερία Δημαντώνη
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Ισόρροπον"
Σελ.:381 (22χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6666-76-Χ


Θέμα: "Διατροφή" "Αισθητική (Σώμα)" "Σώμα, Ανθρώπινο - Φροντίδα και υγιεινή"

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε λάβει με τη γέννηση μας, ως δώρο, ένα υγιές σώμα. Πολλοί όμως το συνειδητοποιούν μόνο όταν παρουσιάζονται προβλήματα. Γι' αυτόν το λόγο η συνειδητοποίηση είναι ένας οδηγός σε όλο το βιβλίο, όπου ο ολιστικός θεραπευτής Jacques Caluwe θέλει να προσφέρει περισσότερη γνώση για τη διατήρηση του ωραιότερου δώρου στη Γη. Ο αρμονικός τρόπος ζωής είναι ένα από τα σημαντικότερα "κλειδιά" για να πετύχουμε αυτόν το σκοπό. Αυτό το "κλειδί" το βρίσκουμε σε πρώτη φάση στον εαυτό μας, μέσα από πολύ απλά πράγματα, όπως η διατροφή και ορισμένες ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, τελείως ανεξάρτητα από τον ιατρικό και τον παραϊατρικό χώρο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας