*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το πηγάδι στο τέλος του κόσμου

Βιβλίο Ι: Ο δρόμος προς τον έρωτα

"The Well at the End of the World: Book I: The Road Unto Love" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · William Morris
Μετάφραση: · Νίκος Βλαντής
Επιμέλεια: ·Ντίνα Παπούδα
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Μαγικό Κουτί & Fata Morgana"
Σελ.:288 (20χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89726-2-0


Θέμα: "Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Φανταστική λογοτεχνία"

Τέσσερα αδέλφια θα σκορπίσουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα αναζητώντας την περιπέτεια. Ο μικρότερός τους, ο Ραλφ, θα ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι προς το νότο, μαγεμένος από τη φήμη για το Πηγάδι στο Τέλος του Κόσμου· τη μυστηριώδη πηγή της ζωής, την υπόσχεση της αιώνιας νιότης και ευτυχίας. Αυτή είναι η ιστορία του.

Το φιλήσυχο βασίλειο του Άπμεντς μοιάζει πια ασφυκτικό για τον Ραλφ. Ο εύφορος και καρπερός τόπος δεν τον χωράει πια. Θα δραπετεύσει, κι ας μην έχει την άδεια των γονιών του. Η καρδιά του θα κυριευτεί από τον έρωτα για μια γυναίκα αινιγματική, μια αρχαία μάγισσα-σύμβολο των αρχέγονων θηλυκών και θεϊκών δυνάμεων. Καθόλου δε θα διστάσει να κάνει τα πάντα γι' αυτήν. Έως και να σκοτώσει... Το πρώτο μέρος ενός μαγευτικού μύθου που διαβάζεται φωναχτά και τραγουδιστά, όπως τα παλιά παραμύθια, ενός γοητευτικού θρύλου από το παρελθόν με την υπογραφή του William Morris, του συγγραφέα που επηρέασε όσο κανείς άλλος τον J. R. R. Tolkien.

(2012) Η Μέσα Γη, Εκδόσεις Φαραί

(2011) Το πηγάδι στο τέλος του κόσμου, Μαγικό Κουτί & Fata Morgana

(2010) Το πηγάδι στο τέλος του κόσμου, Μαγικό Κουτί & Fata Morgana

(2008) Το πηγάδι στο τέλος του κόσμου, Μαγικό Κουτί & Fata Morgana

(1989) Νέα από πουθενά, Ελεύθερος Τύπος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας