*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Άρωμα Μεσογείου


Συγγραφή: · Μιχάλης Ντουνέτας
Φωτογραφία: ·Joerg Lehmann
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Hot Pepper"
Σελ.:247 (33χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-88238-5-4


Θέμα: "Μαγειρική"

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του executive chef του Βaraonda, Μιχάλη Ντουνέτα, με τίτλο "Άρωμα Μεσογείου". Η πολυτελής έκδοση περικλείει στις σελίδες της όλα τα αρώματα, τις γεύσεις, τις εμπειρίες και τις εικόνες που αποτέλεσαν έμπνευση για τον γνωστό μέντορα της γεύσης και καταστάλαξαν σε 103 συνταγές μοντέρνας και δημιουργικής Μεσογειακής Κουζίνας.

Η έκδοση "Άρωμα Μεσογείου" δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο συνταγών μαγειρικής. Το πάθος και η απλότητα με την οποία μεταφέρει τις γνώσεις του ο Μιχάλης Ντουνέτας καθιστούν την έκδοση εύχρηστη για τους ερασιτέχνες εραστές της κουζίνας και εργαλείο γνώσης για τους επαγγελματίες του χώρου. Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος: "η γνώση πρέπει να μεταλαμπαδεύεται και όχι να κρύβεται πίσω από τους τοίχους μιας κουζίνας. Για να μπορεί να υπάρχει μια συνέχεια και ένα μέλλον".

Το "Άρωμα Μεσογείου" επελέγη από Gourmand World Cookbook Awards 2007 ως η καλύτερη έκδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία "Best Chef Book" και θα διαγωνιστεί στο διεθνή διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2008.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας