*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Food Mediterranean

Συνταγές και γεύσεις από Μεσόγειο: Εύκολα και νόστιμα πιάτα από Ελλάδα και Ιταλία


Συγγραφή: · Πέτρος Π. Κωστόπουλος
Έκδοση: Ιανουάριος 2008 από "Imako Media S.A."
Σελ.:227 (27χ24), Σκληρό εξώφυλλο


Θέμα: "Μαγειρική"

Στο "Food Mediterranean" του Πέτρου Κωστόπουλου, η μεσογειακή διατροφή συναντά τις πιο γευστικές και εύκολες συνταγές από Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας την πιο νόστιμη πινελιά στην καθημερινότητά μας. Συνταγές με μότο τους το "εύκολα και γρήγορα", είναι ιδανικές για όσους τους αρέσει να μαγειρεύουν, αλλά κυρίως για όσους τους αρέσει να τρώνε όχι μόνο καλά, αλλά και υγιεινά.

Όταν η μαγειρική ξεφεύγει από την παγίδα της "καθημερινής υποχρέωσης" και γίνεται εκτόνωση, δημιουργία, γευστική εξερεύνηση ή και χόμπι, οι γεύσεις στο πιάτο παίρνουν αυτόματα προαγωγή. Το γκουρμέ, άλλωστε, δεν είναι κάτι πολύπλοκο, όταν έχει τις σωστές πρώτες ύλες.

(2006) Fast cook, Imako Media S.A.

(2004) Food: συνταγές και γεύσεις, Imako Media S.A.

(2002) Food, Imako Media S.A.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας