*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η επανάσταση του κριού

Πώς να μετατρέψετε τα δεδομένα σε κέρδος


Συγγραφή: ·Βασίλειος Γ. Αγγέλης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών"
Σελ.:220 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6759-05-9


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές"

Στη σημερινή εποχή της πληροφορίας οι επιχειρήσεις και οργανισμοί διαθέτουν πολλά δίκτυα πληροφόρησης. Σκοπός όμως των σύγχρονων οργανισμών δεν είναι μόνο να έχουν τεράστιους όγκους δεδομένων. Στόχος τους είναι να αποκτούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα από αυτούς. Το βασικό μέσο για την επίτευξη του στόχου τους είναι η χρήση σύγχρονων και εδραιωμένων μεθοδολογιών και συστημάτων που να στηρίζονται σε αυτές, με σκοπό την ανακάλυψη κρυμμένων σχεδίων και συμπεριφορών. Πολλά μοντέλα και διεργασίες υπάρχουν παγκοσμίως, για την αξιοποίηση και τη διαχείριση δεδομένων.
Ο ΚΡΙΟΣ (Knowledge Representation In Our Systems) δεν είναι ένα ακόμα μοντέλο. Είναι μια νέα τάση και φιλοσοφία. Στόχος του είναι η έναρξη μιας "επανάστασης" στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Είναι μια βηματική διαδικασία, που περιγράφει αναλυτικά όλα τα στάδια από τη συλλογή των δεδομένων έως την απόκτηση ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων από τη γνώση. Όλα τα βήματα είναι στενά δεμένα με δύο άλλα επίπεδα. Το πρώτο αναφέρεται στη γνώση και την επιχειρηματικότητα και το δεύτερο σχετίζεται με τον ανθρώπινο παράγοντα. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η ψυχή του ΚΡΙΟΥ. Το μοντέλο καταφέρνει να γίνει ο πολιορκητικός κριός στη γνώση και στην επιχειρηματική διαδικασία απάντησης ερωτημάτων.
"Η επανάσταση του κριού" περιλαμβάνει την κατανόηση των πλεονεκτημάτων από την αξιοποίηση δεδομένων και την πίστη σε αυτόν. Ταυτόχρονα ο ΚΡΙΟΣ λαμβάνει υπόψη και τον πελάτη και λειτουργεί έτσι, ώστε να επιστρέφει οφέλη και σε αυτόν.

(2005) Η βίβλος του e-banking, Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών

(2000) Μεθοδολογία ανάπτυξης εφαρμογών, Ίων

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας