*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Για την αγάπη ενός παιδιού

"For the Love of a Child" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Betty Mahmoody ·Arnold D. Dunchock
Μετάφραση: ·Σταύρος Νικολαΐδης
Έκδοση: Οκτώβριος 2000 από "Ψυχογιός"
Σελ.:388 (21χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-274-105-8


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία "

Στα 1987, η Μπέτι Μαχμουντί κέρδισε το θαυμασμό όλου του κόσμου όταν κατάφερε, μέσα από μύριες περιπέτειες, να δραπετεύσει μαζί με την κόρη της, από την Τεχεράνη όπου την κρατούσε αιχμάλωτη ο άντρα της. Πάνω από 20 εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο διάβασαν το βιβλίο της "Ποτέ χωρίς την κόρη μου" με κομμένη την ανάσα και άρχισαν να συνειδητοποιούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται σ' ένα γάμο και πολύ περισσότερο στα παιδιά, όταν οι γονείς προέρχονται από διαφορετικούς πολιτιστικά χώρους. Με το βιβλίο αυτό, προσφέρει μια ανεκτίμητη βοήθεια σε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο με το δικό της πρόβλημα. Με τρόπο απλό και συγκινητικά άμεσο, μοιράζεται μαζί τους τις εμπειρίες της και τους βοηθά να αντιληφθούν ότι η περίπτωσή τους δεν είναι μοναδική. Η Μπέτι περιγράφει την κάθε μία δραματική ιστορία με την ευαισθησία του ανθρώπου που έχει γνωρίσει τον ίδιο πόνο και νιώθει βαθιά την υποχρέωση να βοηθήσει.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας