*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Hackers

Μύθος ή Πραγματικότητα;


Συγγραφή: · Κώστας Σαράφας
Έκδοση: Απρίλιος 2008 από "Προπομπός"
Σελ.:96 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7860-62-4


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές" "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Internet "

Κάποτε πάει ένας άγγελος στο Θεό, και του λέει: "Αφεντικό, οι άνθρωποι ξεκλείδωσαν τα μυστικά που βρίσκονται στον κώδικα του DNA τους". Και απαντά ο Θέος: "Καταραμένοι hackers... Πάλι πρέπει να αλλάξω το password".

Οι σκέψεις που βγαίνουν προς το κοινό και οι απορίες που δημιουργούνται σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης στον κόσμο των υπολογιστών, δημιουργεί τουλάχιστον φόβο στο ευρύ κοινό. Αν όχι, τότε μπορεί να φτάσει στα επίπεδα παγκόσμιου πανικού και αυτό οφείλεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία υποδαυλίζουν κάποιες καταστάσεις για τις οποίες δεν γνωρίζουν και πολλά πράγματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα χάος από πληροφορίες, οι οποίες είναι λανθασμένες στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ποια είναι η αλήθεια και που τελειώνουν τα ψέματα; Που ξεκινά πλέον ο μύθος;

Ποια είναι η πραγματικότητα και που ξεκινά η φαντασία των ανθρώπων;

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας