*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γεωμαντεία


Συγγραφή: · Israel Regardie
Μετάφραση: · Γιώργος Μπαλάνος
Έκδοση: 2007 από "Locus 7 - Άλλωστε"
Σελ.:82 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7971-39-6


Θέμα: "Αποκρυφισμός"

"Tο σύμπαν και ο άνθρωπος αλλάζουν διαρκώς και συνεπώς μαζί τους μπορεί ν’ αλλάζει και η ενδεχόμενη απάντηση στο όποιο ερώτημα μας απασχολεί. Εάν δεν συνέβαινε αυτό, θα σήμαινε ότι είμαστε άβουλα έρμαια της όποιας προκαθορισμένης και προδιαγραμμένης μοίρας. Έτσι, αυτή η δυνατότητα αλλαγής αποτελεί ταυτόχρονα και το μέτρο της ελευθερίας μας... Η "Γεωμαντεία" είναι η ιδανική μέθοδος πρόβλεψης για θέματα που από τη φύση τους είναι ρευστά και των οποίων η έκβαση εξαρτάται από διαρκώς μεταβαλλόμενους παράγοντες. Όλα αυτά, βέβαια, πάντα μέσα στα πλαίσια του εφικτού- μέσα στα όρια των δυνατοτήτων του ανθρώπου γενικότερα και του κάθε επιμέρους ατόμου ειδικότερα. Άλλωστε, τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;..."

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας