*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Hellas Alive

The Best of Winning Dining and Entertainment


Συγγραφή: ·Ιλεάνα Σεραφειμάκη ·Νάντια Λιαργκόβα
Μετάφραση: ·Μαργαρίτα Κατσαρού
Φωτογραφία: · Γιάννης Δημότσης
Έκδοση: Απρίλιος 2008 από "Hot Pepper"
Σελ.:446 (28χ28), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-88238-6-2


Θέμα: "Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ." "Ελλάς - Οδηγοί"

Κριτήριο και γνώμονας για την έκδοσή μας είναι η υψηλή παροχή υπηρεσιών ψυχαγωγίας, η αρχιτεκτονική επιπέδου, η αισθητική πληρότητα. Σύγχρονοι χώροι διασκέδασης και γαστρονομίας οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, μέσα από μια αόρατη αλλά θεμιτή άμιλλα, συναγωνίζονται με δημιουργίες υψηλής αισθητικής και γευστικής απόλαυσης συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προβολή της Ελλάδας ως πόλο τουρισμού για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Οι χώροι αυτοί αισθητικά μπορούν να καταταγούν μεταξύ των πρωτοπόρων, αναδεικνύοντας το σύγχρονο ελληνικό life style.
Με την πεποίθηση πως η καταγραφή και παρουσίαση των καλύτερων στο χώρο της γεύσης και της διασκέδασης στην Ελλάδα είναι απαραίτητη, το "Hellas Alive" έχει γίνει ένας θεσμός.

Καμαρώνουμε για το καταπληκτικό γούστο και την επιχειρηματική αξιοσύνη όσων παρουσιάζονται από τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Η συνεργασία μαζί τους υπήρξε εποικοδομητική και τους ευχαριστώ γιατί χωρίς τη δική τους επιθυμία η προσπάθειά μας δεν θα είχε υλοποιηθεί.

(Εύα Πλάκα, Εκδότρια)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας