*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νευρολογία

Από το σύμπτωμα στη νόσο


Συγγραφή: · Νίκος Ι. Τριανταφύλλου
Εικονογράφιση: ·Γιώργος Στεργάκης
Έκδοση: 2008 από "Η Γωνιά του Βιβλίου"
Σελ.:214 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89147-2-8


Θέμα: "Νευρολογία"

[...] Το βιβλίο "Νευρολογία: από το σύμπτωμα στη νόσο" του επίκουρου καθηγητή Νίκου Τριανταφύλλου έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή για να επανατοποθετήσει την σχέση γιατρού-αρρώστου και να αποκαταστήσει τη λειτουργία και το καθήκον του νευρολόγου. Με γλαφυρό και επιστημονικά κατοχυρωμένο τρόπο ο συγγραφέας πορευόμενος προς τη διάγνωση αξιοποιεί το ιστορικό και τα νευρολογικά συμπτώματα, αξιολογεί τα ευρήματα της νευρολογικής εξέτασης και χρησιμοποιεί όταν είναι απαραίτητο τον παρακλινικό έλεγχο χωρίς να καθοδηγείται από αυτόν.

Ο συγγραφέας έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα μία σειρά αξιόλογων βιβλίων, που βοήθησαν ουσιαστικά τον νέο γιατρό. Με το νέο του βιβλίο συμβάλλει σημαντικά στον επαναπροσδιορισμό του τρόπου άσκησης της νευρολογίας και στην ορθότερη προσέγγιση του νευρολογικού ασθενούς. Θα είναι σημαντικό για τον άρρωστο και την ιατρική η καινούργια έκδοση να γίνει αντικείμενο μελέτης από τον κάθε νευρολόγο αλλά και γενικότερα από τον κάθε νέο γιατρό.

Κωνσταντίνος Αλεξ. Σφάγγος
αν. Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας