*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Θανάσιμος κόσμος


Συγγραφή: ·Harry Harrison
Μετάφραση: · Γιώργος Μπαλάνος
Έκδοση: 2005 από "Locus 7 - Άλλωστε"
Σελ.:250 (21χ15), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Επιστημονική φαντασία"

"...μπορώ να δω ότι όλα τα φυτά και τα ζώα του Πύρρας έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Δεν είναι λειτουργικά. Κανένα από την τεράστια ποικιλία των όπλων που διαθέτουν δε στρέφεται ενάντια στα άλλα είδη. Οι τοξίνες τους δε φαίνεται να επηρεάζουν τ' άλλα ντόπια όντα. Είναι καλές μονάχα για να σκοτώνουν ανθρώπους. Και αυτό είναι κάτι το φυσικά αδύνατο. Στα τριακόσια χρόνια που οι άνθρωποι βρίσκονται στον πλανήτη, τα ντόπια πλάσματα δε θα προλάβαιναν φυσιολογικά να προσαρμοστούν τόσο επιλεκτικά." "Και όμως αυτό ακριβώς έκαναν! " βρυχήθηκε ο Κερκ. "Έχεις απόλυτο δίκιο", απάντησε ήρεμα ο Τζέησον. "Και αν το έκαναν, σημαίνει ότι κάποιος άλλος παράγοντας υπάρχει στη μέση. Το πώς λειτουργεί το πράγμα, δεν έχω ιδέα. Αλλά κάτι έκανε τα όντα του Πύρρας να κηρύξουν τον πόλεμο στον άνθρωπο και πολύ θα ήθελα ν' ανακαλύψω τι είναι αυτό το κάτι."

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας