*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κυνηγοί του ονείρου

(Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: · Γιώργος Μπαλάνος
Έκδοση: 2005 από "Locus 7 - Άλλωστε"
Σελ.:220 (21χ15), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Διήγημα - Συλλογές" "Επιστημονική φαντασία"

Ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι οι μπαλάντες και οι θρύλοι του μέλλοντος. Κάποιοι από μας παραμένουν ανυπότακτες ψυχές ως το τέλος. Και αυτοί γίνονται οι γεννήτορες νέων κοινωνιών και νέων κόσμων. Κάποιοι από μας, συνειδητοποιώντας ότι ο παλιός κύκλος έκλεισε φροντίζουν να φύγουν πρώτοι! Άλλοι φεύγουν προς τα έξω... Πρoς άλλες χώρες, άλλους τόπους, άλλους κόσμους, άλλους εξωτερικούς ορίζοντες... Άλλοι φεύγουν προς τα μέσα... Προς άλλες σκέψεις, άλλες ιδέες, άλλους εσωτερικούς ορίζοντες. Αλλά και οι μεν και οι δε αναζητούν το νέο, το καινούριο, το πάντα συναρπαστικό Άγνωστο. Όλοι αυτοί είναι οι "Κυνηγοί του Ονείρου", γιατί αυτό που αναζητούν και κυνηγούν μπορεί να είναι ακόμη ένα όνειρο - αλλά το όνειρο αυτό του "Σήμερα" μπορεί να γίνει η πραγματικότητα του "Αύριο'. Και ανοίγουν ήδη τα πρώτα μονοπάτια προς αυτό. Σ’ αυτούς αναφέρεται αυτή η ανθολογία. Και απευθύνεται προς τους αναγνώστες εκείνους που σκέφτονται σαν αυτούς.

Η ανθολογία περιέχει τα εξής διηγήματα: "Σκύψε το κεφάλι σου, βάνδαλε!" (Μαρκ Κλίφτον), "Το συνδετικό νήμα" (Έρικ Φρανκ Ράσσελλ), "Η μπαλάντα της χαμένης Γ'μελ" (Κορντγουέινερ Σμιθ), "Το βουνό δίχως όνομα" (Ρόμπερτ Σέκλυ), "Ο περιθωριακός άνθρωπος" (Τσαντ Όλιβερ), "Οι τσιγγάνοι" (Πόουλ Άντερσον).

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας