*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μυστικοί τόποι

(Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: · Γιώργος Μπαλάνος
Έκδοση: 2002 από "Locus 7 - Άλλωστε"
Σελ.:220 (21χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7971-55-8


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Διήγημα - Συλλογές" "Επιστημονική φαντασία" "Λογοτεχνία τρόμου"

Στο βιβλίο αυτό...: "Θα μιλήσουμε για τους παράξενους δαιδαλώδεις δρόμους που μπορεί να βρει κανείς ψάχνοντας, και για τους ακόμη πιο παράξενους τόπους όπου μπορεί να οδηγούν οι δρόμοι αυτοί. Θα μιλήσουμε για το μυστήριο και για τη γοητεία αυτής της αναζήτησης, καθώς και για τους κινδύνους που περικλείει. Έχω ακολουθήσει μερικούς από τους δρόμους αυτούς και έχω δει μερικούς από τους τόπους στους οποίους οδηγούν, και ξέρω. Ίσως, αν βρω τον τρόπο, θα μιλήσουμε και για κάτι άλλο. Δεν το υπόσχομαι, αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω..."

Η ανθολογία περιέχει τα διηγήματα: "Η πόρτα στον τοίχο" (Χέρμπερτ Τζωρτζ Ουέλλς), "Δεν υπάρχει δρόμος γυρισμού" (Μπράιαν Λάμλυ), "Το ακίνητο που δεν έμενε ακίνητο" (Λ. Α. Στρονγκ), "Η Ευωδιά της Σαρσαπαρίλλα" (Ρέυ Μπράντμπερυ), "Η χώρα με τις Ιτιές" (Κλαρκ Άστον Σμιθ), "Το τρίτο επίπεδο" (Tζακ Φίννυ), "Ο μυστικός τόπος" (Ρίτσαρντ Μακκέννα), "Το Στρατί" (Άλτζερνον Μπλάκγουντ), "Το κόλπο με τις σκάλες" (Μίλντρεντ Κλίντζερμαν).

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας