*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο δρόμος για τη Σιναράτ


Συγγραφή: ·Leigh Brackett
Μετάφραση: · Γιώργος Μπαλάνος
Έκδοση: 2004 από "Locus 7 - Άλλωστε"
Σελ.:220 (21χ15), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Διήγημα " "Επιστημονική φαντασία"

"Εξωτικές πόλεις του Άρη όπου κυκλοφορούν όλων των λογιών οι ράτσες, και όπου σε κάθε σκοτεινή γωνιά μπορεί να παραμονεύει ο κίνδυνος ή η υπόσχεση της περιπέτειας... Χαμένοι πολιτισμοί στις ξερές ερήμους ενός ετοιμοθάνατου κόσμου, όπου βαρβαρικές φυλές περιφρονούν τα καλά του πολιτισμού... Τόποι μαγικής ομορφιάς, απαγορευμένοι για τους ανθρώπους της Γης, κι επιστήμονες-τυχοδιώκτες που αναζητούν κάποιο δικό τους όραμα... Και όλα μέσα σε μια ατμόσφαιρα αρχαϊκής παρακμής, με ακατονόμαστα πάθη και με ήρωες δέσμιους της μοίρας τους, σ’ ένα περιβάλλον συγκλονιστικό και βίαιο, αλλά κάποτε και σπαραχτικά τρυφερό- όλα σ’ έναν κόσμο όπου δεν έχουν απομείνει παρά μονάχα τα πικρά κατακάθια ενός πανάρχαιου πολιτισμού. Ένας γέρικος λαός στο δρόμο του προς το ναδίρ της παρακμής, που συναντιέται μ’ ένα νεαρό λαό στο δρόμο του προς το ζενίθ της δόξας- μια συνάντηση ανάμεσα στον πρωτόγονο πολιτισμό της Γης και τον πολιτισμένο πρωτογονισμό του Άρη".

Η συλλογή περιέχει τα διηγήματα: "Τα κτήνη του Άρη", "Η πορφυρή ιέρεια του τρελού φεγγαριού", Ο δρόμος για τη Σιναράτ", "Το πέπλο του Άστελλαρ".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας