*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο κήπος του φόβου


Συγγραφή: · Robert E. Howard
Μετάφραση: · Γιώργος Μπαλάνος
Έκδοση: 2001 από "Locus 7 - Άλλωστε"
Σελ.:215 (21χ15), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Φανταστική λογοτεχνία"

"Ο κόσμος του Χάουαρντ είναι ένας κόσμος φτιαγμένος από απάτητες ζούγκλες, μεγαλόπρεπα βουνά και λαμπερές θάλασσες, όπου οι πόλεις φεγγοβολούν από βαρβαρικό μεγαλείο, οι επικές αναζητήσεις είναι κάτι το δυνατό, και η περιπέτεια αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής."

Η συλλογή περιέχει τα διηγήματα: "Ο κήπος του φόβου", "Λίλιτου", "Γεράκια πάνω από την Αίγυπτο", "Η ξανθή θεά" του Μπαλ-Σαγκόθ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας