*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παζαρεύοντας με το διάβολο

(Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: · Γιώργος Μπαλάνος
Έκδοση: 2005 από "Locus 7 - Άλλωστε"
Σελ.:220 (21χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7971-61-2


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Διήγημα - Συλλογές" "Λογοτεχνία τρόμου"

"Το να παζαρεύεις με τον Διάβολο" είναι μια επικίνδυνη διαδικασία, γιατί μπορεί στο τέλος να βρεις έτσι τον Διάβολό σου. Από την άλλη μεριά- σε μια κοινωνία ελεύθερου εμπορίου το παζάρι είναι το παν, και υπάρχουν κάτι τέτοια τζίνια στην αγορά που ακόμη κι ο Διάβολος μπορεί να βρει μαζί τους τον Διάβολό του! Όπως και να ’χει, ο καθένας πάντα κάτι αναζητά και πάντα κάτι βρίσκει. Έτσι το αιώνιο και ατέρμονο παιχνίδι συνεχίζεται: Ο Διάβολος αναζητά κάποια χαμένη ανθρώπινη ψυχή... Ο άνθρωπος αναζητά κάποια διαβολικά καλή τύχη... Ο απλός αναγνώστης αναζητά κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία... Και ο υποφαινόμενος απλώς "τη βρίσκει!""

Η ανθολογία περιέχει τα διηγήματα: "Ο σατανάς και ο Σαμ Σέυ" (Ρόμπερτ Άρθουρ), "Το μπρούντζινο κλειδωμένο δωμάτιο" (Ισαάκ Ασίμωφ), "Το τρένο για την κόλαση" (Ρόμπερτ Μπλακ), Νέλλθου (Άντονυ Μπούτσερ), "Στο κατώφλι" (Χένρυ Κάττνερ), "Η συμφωνία του σερ Ντόμινικ" (Τζόζεφ Σέρινταν Λε Φανού), "Καυτές προπόσεις" (Μακ Ρέυνολντς), "Μη σκάψετε Τάφο για μένα" (Ρόμπερτ Ε. Χάουαρντ), "Οι Δαίμονες" (Ρόμπερτ Σέκλυ), "Περιμένετε, Παρακαλώ..." (Άλφρεντ Μπέστερ).

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας