*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μαύρο φιλί


Συγγραφή: ·Robert Bloch
Μετάφραση: · Γιώργος Μπαλάνος
Έκδοση: 2005 από "Locus 7 - Άλλωστε"
Σελ.:206 (21χ15), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Διήγημα " "Λογοτεχνία τρόμου"

Ονειρεύτηκε... Στην αρχή υπήρχε μονάχα μαυρίλα, καθώς και ένας αχός κι ένα μπουμπουνητό σαν από οργισμένα κύματα. Περίεργο πώς, ανάμεικτο μ’ αυτά υπήρχε η θολή εικόνα ενός γυναικείου χαμόγελου... και τα χείλη μιας γυναίκας... πεταχτά χείλη, ακαθόριστα σαγηνευτικά..."Η απόκοσμη σαγήνη εκείνων των αθέατων χειλιών έκανε ρίγη ηδονής να διατρέξουν όλο του το σώμα..." "Ονειρευτείτε κι εσείς μαζί με τον Ρόμπερτ Μπλακ και νιώστε μαζί του τα ίδια ρίγη. Αν είστε άτυχοι, θα κροταλίσουν τα δόντια σας. Αν είστε τυχεροί, μπορεί και τα δικά σας να είναι ρίγη ηδονής. Αν είστε ακόμη πιο τυχεροί, μπορεί και να ξυπνήσετε εγκαίρως... Σε κάθε περίπτωση θα το απολαύσετε!"

(2010) Ψυχώ, Σκάι

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας