*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μεταλλικό τέρας


Συγγραφή: · Abraham Merritt
Μετάφραση: · Γιώργος Μπαλάνος
Έκδοση: 2008 από "Locus 7 - Άλλωστε"
Σελ.:388 (21χ15), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Επιστημονική φαντασία"

"Γιατί εκείνο που είχαμε αντικρίσει στο μισόφωτο της ερειπωμένης αίθουσας με τους δράκοντες ήταν πέρα από κάθε εμπειρία, πέρα από κάθε γνώση κι επιστήμη. Δεν ήταν η μορφή τους που μας πανικόβαλε έτσι -αυτό δεν ήταν τίποτα. Ούτε καν το γεγονός ότι, αν και μετάλλινα, είχαν κίνηση. Εκείνο που μετρούσε ήταν το γεγονός ότι, μόλο που ήταν μετάλλινα, είχαν κινηθεί συνειδητά, με λογική και βούληση. Ήταν κομμάτια από μέταλλο με νόηση! Αυτό... αυτό ήταν και το πιο απίστευτο, το πιο τρομερό απ’ όλα. Το γεγονός ότι είχαν δική τους νόηση (!) αλλά και δύναμη. Ένας Ηρακλής συμπιεσμένος στις διαστάσεις του Κοντορεβυθούλη -με δική του σκέψη. Οι κεραυνοί του Δία ενσαρκωμένοι σε κομματάκια από μέταλλο -αλλά με δική τους νόηση. Το αδρανές και το ακίνητο είχε αποκτήσει κίνηση, βούληση, συνείδηση -και δική του νόηση."

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας