*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γεύματα για βρέφη και νήπια

"Fresh Food for Babies & Toddlers" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: ·Έφη Γαλανού
Έκδοση: Ιούνιος 2008 από "Μαλλιάρης Παιδεία"
Σελ.:119 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-457-201-6


Θέμα: "Μαγειρική" "Διατροφή" "Παιδιά - Διατροφή"

Το πιο σημαντικό πράγμα για τους νέους γονείς είναι η σιγουριά ότι το παιδί τους τρέφεται σωστά. Οι συνταγές που θα βρείτε σε αυτό το βιβλίο είναι δοκιμασμένες και μπορείτε να τις δώσετε στο παιδί σας με απόλυτη ασφάλεια. Με τις συμβουλές διατροφολόγων και παιδιάτρων συγκεντρώσαμε και δοκιμάσαμε τις παρακάτω συνταγές. Συνταγές για τα πρώτα γεύματα του μωρού σας από διάφορα πουρέ μέχρι κρέμες, πολτούς και γεύματα για μεγαλύτερα παιδιά, όπως και γευστικά και ισορροπημένα γεύματα για νήπια, συμπεριλαμβανομένης και μιας ευρείας ποικιλίας πιάτων που ανταποκρίνονται σε όλη την οικογένεια. Σκοπός μας είναι να προετοιμάσουμε το παιδί σας μέσω της σωστής διατροφής για μια υγιή ανάπτυξη.

Μπορεί οι συμβουλές που θα πάρετε από την ανάγνωση βιβλίων σχετικών με τη διατροφή του παιδιού σας να βοηθήσουν στο να έχει μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο κυρίαρχος σύμβουλος είναι το ένστικτό σας. Δεν αρκεί μόνο η σωστή διατροφή για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού σας. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην άσκηση, τον σωστό ύπνο και την ευδιαθεσία του παιδιού σας. Δεχθείτε το παιδί σας με τις "διατροφικές ιδιοτροπίες" του. Δεν είναι ένα μηχανικό ρομπότ ούτε υπόκειται η συμπεριφορά του σε κανόνες. Φιλτράρετε μέσα από το μητρικό σας ένστικτο τις συμβουλές των ειδικών και διαμορφώστε τις ανάλογα με το οικογενειακό σας περιβάλλον προς όφελος του παιδιού σας.

(2010) Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια των μεγάλων εξερευνητών, Μαλλιάρης Παιδεία

(2010) Η πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια των ζώων, Μαλλιάρης Παιδεία

(2009) 50 συνταγές με φιλέτο κοτόπουλου, Μαλλιάρης Παιδεία

(2008) Αραβικό κουσκούς, Μαλλιάρης Παιδεία

(2008) Κεμπάμπ και σουβλάκια, Μαλλιάρης Παιδεία

(2008) Απλές συνταγές με 4 υλικά, Μαλλιάρης Παιδεία

(2008) Συνταγές για ψητά σχάρας, Μαλλιάρης Παιδεία

(2008) Γεύματα για φοιτητές, Μαλλιάρης Παιδεία

(2008) Ισπανική κουζίνα, Μαλλιάρης Παιδεία

(2008) Συνταγές με ξηρούς καρπούς, Μαλλιάρης Παιδεία

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας