*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το Άγιον Όρος


Συγγραφή: ·Γεράσιμος Σμυρνάκης
Έκδοση: 2005 από "Πανσέληνος"
Σελ.:108 (29χ21), Δερματόδετο


Θέμα: "Άγιο Όρος - Ιστορία"

Το πολύτιμο τούτο σύγγραμμα του αειμνήστου Γερασίμου Σμυρνάκη τυγχάνει αναντικατάστατον και εκ των πρωτίστων βοήθημα δι' όσους ασχολούνται με την αγιορειτικήν ιστορίαν, είτε εξ επόψεως ιστορικής ερεύνης και μελέτης είτε από αγάπης κινούμενοι και ενδιαφέροντος διά τον ιερόν ημών τόπον, το Αγιώνυμον Όρος.

Ο εμβριθής και πολυνούστατος συγγραφεύς του συνεκέντρωσε ως λόγιος αγιορείτης πλούσιον αρχειακόν υλικόν εκ των παλαιφάτων μονών, άμα δε και προφορικάς μαρτυρίας ικανάς της ζώσης αθωνικής παραδόσεως. Ταύτα δε περιέσωσε διαθέτοντας μνήμην ου την συνήθη και ακαταπόνητον συγγραφικόν τάλαντον, καταλιπών εις πάντας ημάς τους μεταγενεστέρους ταμείον ακένωτον της ιεράς ιστορίας ην διέγραψεν η αθωνική μοναχοπολιτεία υπερβαίνουσαν χιλιόχρονον βίον και πορείαν.
[...]

(από τον πρόλογο του Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, Αρχιμ. Προδρόμου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας