*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μαθηματικό βοήθημα

Για μαθητές λυκείου, υποψήφιους πανελλαδικών εξετάσεων, πρωτοετείς φοιτητές θετικής κατεύθυνσης


Συγγραφή: · Νικόλαος Ξ. Γρυλλάκης
Έκδοση: 2008 από "Λεξίτυπον"
Σελ.:363 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-98192-6-5


Θέμα: "Μαθηματικά - Σπουδή και διδασκαλία"

Σκοπός μου είναι αυτό το βιβλίο ν' αποτελέσει ένα καλό βοήθημα για τους μαθητές λυκείου και τους υποψηφίους των θετικών σχολών στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Έχω την γνώμη ότι αυτούς που θα βοηθήσει περισσότερο είναι οι μαθητές των επαρχιών γιατί ασφαλώς εκεί γίνεται πιο αισθητή η, έλλειψη τέτοιων βοηθημάτων.

Το βοήθημα αυτό ευελπιστώ ν' αποτελέσει θεμέλιο λίθο στην κατάρτιση των μαθητών γιατί οι γνώσεις των θα είναι εμπλουτισμένες με περισσότερη ύλη, με πληθώρα εφαρμογών και λυμένων ασκήσεων που ασφαλώς θα βοηθήσουν την κρίση τους και την μνήμη τους γιγαντόνοντας έτσι το χάρισμα της μαθητικής σκέψης τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας