*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το αρχαιότερο μυστικό του κόσμου

Μικρός συνοδοιπόρος του μυστικού

"Le plus vieux secret du monde" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: · Mark Fisher
Μετάφραση: ·Χριστίνα Σπυριδάκη
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2008 από "Φυτράκης Α.Ε."
Σελ.:139 (21χ14), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-535-568-Χ


Θέμα: "Επιτυχία και προσωπικότητα" "Συμβουλευτική"

"Ενθουσιάστηκα τόσο από "Το μυστικό", ώστε αγόρασα δέκα αντίτυπα και τα έκανα δώρο σε φίλους και πελάτες. Πολλοί από αυτούς επανήλθαν ενθουσιώδεις βέβαια, αλλά και με ερωτηματικά. Ιδού λοιπόν απλές απαντήσεις μέσα σε αυτόν το μικρό συνοδοιπόρο του Μυστικού. Μέσα από μια σειρά παραδειγμάτων, ανεκδότων και περιστατικών της ζωής κοινών θνητών, αλλά και μεγάλων ανδρών, όπως του Τσάρλι Τσάπλιν, του Χένρι Φόρντ, του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Βενιαμίν Φραγκλίνου, του Καρόλου Γιούνγκ, του Χριστού και του Λεονάρντο ντα Βίντσι, θα ανακαλύψετε πώς να εμβαθύνετε στο νόημα του "Μυστικού", ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικό σε όλες τις πτυχές της ζωής σας -επιτυχία, χρήμα, αγάπη (γάμος, οικογένεια, ζήλιες, χωρισμοί)-αλλά κυρίως πώς να ξαναβρείτε την έννοια της ζωής και της ευτυχίας..."

(2023) Το αλλόκοτο και το απόκοσμο, Αντίποδες

(1991) Εκατομμυριούχος στη στιγμή, Βασιλείου Γεώργιος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας