*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

100 συνταγές για ένα πνεύμα υγιές

Βελτιώστε τις διανοητικές σας δυνατότητες και τη διάθεσή σας απολαμβάνοντας

"Foods that Heal: Mind & Mood Foods" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Hazel Courteney · Kathryn Marsden
Μετάφραση: ·Janine Delopoulos
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2008 από "Κέρκυρα - Economia Publishing"
Σελ.:192 (22χ22), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8386-72-1


Θέμα: "Μαγειρική"

100 απλοί και νόστιμοι τρόποι να διεγείρετε τον εγκέφαλό σας και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Ένας πλήρης, προσβάσιμος και πρακτικός οδηγός των τροφών που έχουν τη δύναμη να σας κάνουν να φτάσετε και να διατηρήσετε το μέγιστο των πνευματικών σας δυνατοτήτων αλλά και της συναισθηματικής σας ισορροπίας.

- Χρησιμοποιώντας τροφές που "θρέφουν" τον εγκέφαλο, οι συγγραφείς δημιούργησαν νόστιμες συνταγές για να ενδυναμώσουν το πνεύμα σας, να οξύνουν τη μνήμη και να βελτιώσουν την αυτοσυγκέντρωση σας. Μαγείρεψαν επίσης υπέροχα πιάτα για να χαλαρώσετε, να αναζωογονηθείτε, να τονώσετε τον οργανισμό σας, να ελέγξετε τις μεταβολές της διάθεσης σας και να γεμίσετε με κέφι και χαρά για τη ζωή.
- Καθεμία από τις συνταγές αυτές ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα με υλικά που αποδεδειγμένα έχουν ευεργετικές ιδιότητες.
- 100 συνταγές για ένα πνεύμα υγιές: ένας ακαταμάχητος τρόπος για να ενδυναμώσετε τις διανοητικές σας ικανότητες, να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να φτιάξετε το κέφι σας... απολαμβάνοντας!

(2008) 100 συνταγές για ένα σώμα υγιές, Κέρκυρα - Economia Publishing

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας