*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

100 συνταγές για ένα σώμα υγιές

Βελτιώστε την υγεία σας και την εμφάνισή σας απολαμβάνοντας

"Foods That Heal: Body & Beauty Foods" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Hazel Courteney · Kathryn Marsden
Μετάφραση: ·Janine Delopoulos
Έκδοση: Οκτώβριος 2008 από "Κέρκυρα - Economia Publishing"
Σελ.:192 (22χ22), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8386-73-Χ


Θέμα: "Μαγειρική"

100 απλές και ιδιαίτερα εύγευστες συνταγές. Τα υλικά τους περιλαμβάνουν όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε την εμφάνιση σας, να ενισχύσετε τη ζωτικότητά σας και να βοηθήσετε το σώμα σας να αποκτήσει περισσότερη δύναμη και υγεία.

- Το βιβλίο "100 συνταγές για ένα σώμα υγιές" είναι ένας πρακτικός και πλήρης οδηγός των τροφών που συντείνουν σε μια καρδιά όλο υγεία, δόντια και οστά γερά, ευλυγισία και σωματική αντοχή. Αλλά, ακόμη πιο πολύ, θα βρείτε εδώ πλήθος πληροφοριών για τους πιο απολαυστικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμφάνιση σας: ωραία επιδερμίδα, σκληρά νύχια, στιλπνά μαλλιά και λαμπερά μάτια.
- Από τα ορεκτικά μέχρι το επιδόρπιο, εξαίσια εδέσματα παρασκευασμένα με προσιτά και θεραπευτικά τρόφιμα, εύκολα και σύντομα στην εκτέλεσή τους. Γρήγορα θα αισθάνεστε και θα φαίνεστε καλύτερα, εύκολα και... απολαμβάνοντας!

(2008) 100 συνταγές για ένα πνεύμα υγιές, Κέρκυρα - Economia Publishing

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας