*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Conan: Τα χρονικά ενός θρυλικού ήρωα

Κόναν ο Κατακτητής και άλλα διηγήματα


Συγγραφή: · Robert E. Howard
Μετάφραση: ·Διονύσης Τζαβάρας
Εικονογράφιση: · John Buscema ·Alfredo Alcala ·The Tribe ·Pablo Marcos ·Jim Starlin ·Al Milgrom
Διασκευή: · Roy Thomas
Έκδοση: Οκτώβριος 2008 από "Anubis"
Σελ.:144 (30χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-306-714-8


Θέμα: "Κόμικς"

Οι Roy Thomas, Steve Buscema, Barry W. Smith και μια πλειάδα εκλεκτών δημιουργών του χώρου ζωντανεύουν τις περιπέτειες ενός από τους μεγαλύτερους ήρωες της σύγχρονης φανταστικής λογοτεχνίας.

Το τέταρτο μέρος της ανθολογίας των εικονογραφημένων περιπετειών του Κιμμέριου ήρωα που δημιούργησε ο Robert E. Howard μας ταξιδεύει σε μια ξεχασμένη εποχή, "όταν τα λαμπερά βασίλεια απλώθηκαν στη Γη σαν γαλάζιοι μανδύες κάτω απ' τα άστρα..."

Η κεντρική ιστορία του τόμου που κρατάτε στα χέρια σας έχει τίτλο "Κόναν ο Κατακτητής" και αποτελεί διασκευή ενός από τα πιο γνωστά έργα του Robert E. Howard. Η δεύτερη ιστορία έχει τίτλο "Το Μυστικό στον Ποταμό του Κρανίου" και περιγράφει την αναμέτρηση του Κόναν με έναν πανίσχυρο μάγο, ενώ η τρίτη, με τίτλο "Σιδερένιες Σκιές στο Σεληνόφως", διαδραματίζεται την εποχή που ο Κιμμέριος ήρωας αναγκάζεται να εγκαταλείψει τις επιδρομές στα σύνορα του Τουράν. Το βιβλίο αυτό ολοκληρώνεται με την ιστορία "Η Κατάρα της Θεάς-Γάτας", που μας προσφέρει μία ακόμα περιπέτεια του Κόναν ως αρχηγού των Ζουαγκίρ...

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας