*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Εμπεδοκλής στον 21ο αιώνα

"Empedocles and the New Millenium" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Peter Kingsley
Μετάφραση: · Κωνσταντίνος Θ. Ζάρρας
Έκδοση: Δεκέμβριος 2008 από "Αρχέτυπο"
Σελ.:192 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-421-139-0


Θέμα: "Φιλοσοφία, Αρχαία ελληνική - Ερμηνεία και κριτική"

Μελετώντας τον πάπυρο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και περιέχει μέρη της χαμένης ποίησης του σπουδαίου Έλληνα φιλόσοφου, ο Peter Kingsley, ένας από τους πιο σημαντικούς μελετητές της αρχαίας ελληνικής σοφίας και ειδήμων στο έργο των Εμπεδοκλή και Παρμενίδη, παρουσιάζει με τρόπο απλό τις πρακτικές οδηγίες του Εμπεδοκλή για το διαχρονικό ταξίδι του ανθρώπου προς την αυτογνωσία και την Αλήθεια. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά σε παγκόσμια πρώτη έκδοση.

"Η διδασκαλία του Peter Kingsley είναι ένα ταξίδι πίσω στην πηγή, όχι μόνο του Δυτικού πολιτισμού, αλλά, ακόμη σημαντικότερο, στην πηγή μέσα μας"
Eckhart Tolle

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας