*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πρόεδρος Ομπάμα: η πορεία προς τον Λευκό Οίκο

Ειδική αναμνηστική έκδοση "Time"

"President Obama: The Path to the White House" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: · Μαρία Σκαμάγκα
Έκδοση: Ιανουάριος 2009 από "IntroBooks"
Σελ.:104 (28χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-6680-51-7


Θέμα: "Πολιτικοί" "Αρθρογραφία" "Πολιτική - Αμερική"

H Π. Εκδοτική Α.Ε., θυγατρική εταιρεία του ομίλου Imako Media S.A., εγκαινιάζει την αποκλειστική συνεργασία της με το δημοσιογραφικό κολοσσό Time Inc. στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό, με μια πολυτελή συλλεκτική έκδοση για την προσωπικότητα που απασχόλησε τελευταία τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όσο κανείς άλλος, τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η πορεία του Ομπάμα από τη Χαβάη προς την Ινδονησία και προς το Λευκό Οίκο αντιπροσωπεύει ένα από τα πλέον απίθανα και συναρπαστικά ταξίδια στην πολιτική ιστορία των Η.Π.Α. Με την παρούσα ειδική έκδοση που αποτελεί συλλεκτικό απόκτημα, το "Time" σηματοδοτεί την άνοδο του Ομπάμα στην εξουσία. Η έκδοση περιλαμβάνει τα αυθεντικά πρωτοδημοσιευμένα άρθρα του περιοδικού "Time" με ανάλυση από τους έμπειρους πολιτικούς συντάκτες του.

Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό, και από προσωπικές στιγμές της οικογένειας Ομπάμα, της φωτογράφου του "Time", Callie Shell. Η Callie Shell παρακολούθησε με το φακό της όλη την προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα μέχρι την προεδρία. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα θα οδηγήσουν τους αναγνώστες στον ακριβή απολογισμό της ανόδου του Ομπάμα στην εξουσία, από τις πρώτες μέρες της καριέρας του ως πολιτικός στο Σικάγο μέχρι τη στιγμή που έγινε πολιτικό φαινόμενο κι ανέλαβε τα ηνία του πλανήτη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας