*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η ζωή σε δύο ρόδες

Ο απόλυτος πρακτικός οδηγός μοτοσυκλέτας

"Manuale Della MOTO" (Πρωτότυπος τίτλος στα ιταλικά)

Συγγραφή: · Massimo Clarke
Μετάφραση: ·Θοδωρής Μαρκόπουλος ·Βαγγέλης Κατσιφός ·Κωνσταντίνος Μητρόπουλος
Έκδοση: Απρίλιος 2009 από "Σκάι"
Σελ.:238 (22χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6845-25-7


Θέμα: "Μοτοσυκλέτες - Συντήρηση και επισκευή" "Μοτοσυκλέτες"

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τον Iταλικό Εκδοτικό Οίκο Mondatori κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά τον απόλυτο πρακτικό οδηγό για τη μοτοσικλέτα με την υπογραφή του Massimo Clarke, του γνωστότερου Ιταλού δημοσιογράφου με ειδίκευση σε θέματα τεχνολογίας, μηχανικής και σχεδιασμού μοτοσικλέτας.

Τo εγχειρίδιο αυτό, δημιουργήθηκε για να περιγράψει όσο το δυνατόν καλύτερα όλες τις πτυχές της υψηλής πλέον τεχνολογίας των μοτοσικλετών. Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε εύκολα και ξεκάθαρα κεφάλαια, με πλούσιες πληροφορίες σε απλή και κατανοητή γλώσσα, και αναλύει την κατασκευή και λειτουργία όλων των εξαρτημάτων που συνθέτουν τα σύγχρονα δίτροχα.

Δομημένο σε ενότητες όπως κινητήρας, επιδόσεις, πλαίσιο, αναρτήσεις, καύση και περιβάλλον, φρένα, τροχοί και ελαστικά "Η ζωή σε δύο ρόδες" θα αποτελέσει μια αληθινή και απαραίτητη έκδοση αναφοράς. Το εξαιρετικά χρηστικό στοιχείο της έκδοσης είναι ότι όλα τα κεφάλαια περιέχουν κατατοπιστικές φωτογραφίες, που απεικονίζουν όσα αναλύονται μετατρέποντας το βιβλίο σε έναν εύχρηστο και πρακτικό οδηγό για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας. Έχει αφιερωθεί επίσης χώρος στην τεχνολογία, στα υλικά και στις διαδικασίες κατασκευής μιας μοτοσικλέτας.

Η σειρά, απευθύνεται σε όλους τους χρήστες, λάτρεις αλλά και επίδοξους καβαλάρηδες των δύο τροχών.

Το βιβλίο που μας πάει!

(1993) Moto and moto, Καρακώτσογλου

(1993) Moto and moto, Καρακώτσογλου

(1992) Moto and moto, Καρακώτσογλου

(1991) Moto and moto, Καρακώτσογλου

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας