*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Intothepill Vol. 01: Greek Contemporary Video Art

(Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: · Κατερίνα Ηλιοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: ·Ανδρέας Αγγελιδάκης ·Αικατερίνη Γεγησιάν · Μαρίνα Γιώτη ·Γιάννης Γρηγοριάδης ·Γιώργος Δρίβας · Μαρία Ζερβού · Μαίρη Ζυγούρη · Λίνα Θεοδώρου ·Γιάννης Ισιδώρου ·Κατερίνα Κανά ·Φωτεινή Καριωτάκη ·Νίνα Κοταμανίδου ·Τίνα Κότση ·Τάσος Λάγγης ·Σήφης Λυκάκης ·Ντιάννα Μαγκανιά ·Ιωάννα Μύρκα ·Λία Πέτρου ·Αντώνης Πίττας ·Άγγελος Πλέσσας · Γιώργος Σαπουντζής ·Ανδρέας Σιτορέγκο · Βασιλεία Στυλιανίδου ·Νικόλαος Τζαφερίδης ·Παναγιώτα Τζαμουράνη · Στέφανος Τσιβόπουλος · Μάκης Φάρος
Έκδοση: Ιούνιος 2009 από "Futura"
Σελ.:143 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6654-93-1


Θέμα: "Τέχνη, Σύγχρονη"

Το intothepill είναι μια καλλιτεχνική πλατφόρμα που δραστηριοποιείται με σκοπό την ανάπτυξη ενός κοινού τόπου ανταλλαγής και συνεργασίας, τη δημιουργία δικτύων, την έρευνα και τον πειραματισμό με καλλιτέχνες που ασχολούνται με τα νέα μέσα. Την βασική ερευνητική ομάδα του intothepill αποτελούν οι Γιάννης Ισιδώρου, Λίνα Θεοδώρου, Γιάννης Γρηγοριάδης και Κατερίνα Ηλιοπούλου. Λειτουργεί από τις αρχές του 2006 και εκδίδει ψηφιακά τεύχη στο Internet (www.intothepill.net) με έργα βίντεο Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις σε γκαλερί, μουσεία, video-festival και ανεξάρτητους χώρους τέχνης.

Ο παρών τόμος, που εκδίθηκε με αφορμή το "Synch Festival" που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από 12 έως 14 Ιουνίου 2009, περιλαμβάνει συνοπτική παρουσίαση των εννέα πρώτων ηλεκτρονικών τευχών του intothepill, των πρότζεκτ "Karaoke Poetry Bar" (2007) και "Kafeneon Project Space: Νεοτερικότητα και Πλήξη" (2008) και το πορτρέτο 27 καλλιτεχνών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας