*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ήπειρος: Ιωάννινα - Μέτσοβο

Αξιοθέατα· παραλίες· διαδρομές· μονοπάτια· 4x4· διαμονή· φαγητό· από τον Γιάννη Ντρενογιάννη

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Γιώργος Ξεπαπαδάκος · Αντώνης Ιορδάνογλου ·Λεωνίδας Τηνιακός
Φωτογραφία: · Μάρω Κουρή ·Κλαίρη Μουσταφέλλου ·Γιώργος Δέτσης ·Λεωνίδας Τηνιακός · Βάλυ Βαϊμάκη ·Περικλής Μεράκος
Επιμέλεια: · Βάλυ Βαϊμάκη · Αντώνης Ιορδάνογλου ·Λεωνίδας Τηνιακός ·Μάριος Θεοδωρακάκης
Υπεύθυνος Σειράς: ·Γιάννης Ντρενογιάννης
Έκδοση: Ιανουάριος 2010 από "Έθνος"
Σελ.:129 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Ήπειρος - Ταξιδιωτικοί οδηγοί"

Αποστολή 2010...

Στόχος 1ος: Η πόλην των Ιωαννίνων. Οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα ακολουθήσουν.
Στόχος 2ος: Να μην κάνουμε μια απλή περιήγηση, αλλά να βοηθήσουμε τον αναγνώστη-επισκέπτη να μάθει όλα τα μυστικά της πόλης... όλα εκείνα που θα του έπαιρναν πολύτιμο χρόνο να ανακαλύψει μόνος του.
Στόχος 3ος: Να ακολουθήσουμε αποκαλυπτικές διαδρομές στα περίχωρα. Να κάνουμε ήπιες δραστηριότητες στη φύση (π.χ. πεζοπορία), να ξεφύγουμε και λίγο εκτός δρόμου με όχημα 4Χ4 ή εντούρο μοτοσικλέτα.
Στόχος 4ος: Να αξιολογήσουμε προσεκτικά τις καλύτερες προτάσεις για διαμονή και φαγητό και να προσθέσουμε διασκέδαση. Τίποτε δεν μένει ίδιο από χρονιά σε χρονιά... Οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας μεταμορφώνονται με γοργούς ρυθμούς.
Στόχος 5ος: Να ολοκληρώσουμε τον ταξιδιωτικό μας οδηγό προσφέροντας αναλυτικό χάρτη όχι μόνο της περιοχής αλλά και της πόλης σχεδιασμένο από την "Ανάβαση"
Η αποστολή μας για το 2010 μόλις ξεκίνησε. Μετά από 20 τεύχη, 20 μήνες ανελλιπώς στο περίπτερο, δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ...

Γιάννης Ντρενογιάννης
Ιανουάριος 2010


Ο οδηγός περιέχει τα κεφάλαια: "Ιωάννινα" και "Μέτσοβο", με τις επιμέρους ενότητες: "Μη χάσετε", "Ανακαλύψεις", "Ιωάννινα-Λίμνη-Κάστρο-Δωδώνη" (μόνο για τα "Ιωάννινα"), "Περιήγηση", "Off road", "Με τα πόδια", "Δραστηριότητες", "Πολιτισμός", "Διαμονή", "Φαγητό".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας