*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Frames of Mind: Η θεωρία των πολλαπλών τύπων νοημοσύνης

"Frames of Mind" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Howard Gardner
Μετάφραση: ·Πέτρος Γεωργίου
Έκδοση: Μάιος 2010 από "Μαραθιά"
Σελ.:550 (25χ17), Άγνωστο Δέσιμο, ISBN: 960-511-047-4


Θέμα: "Νοημοσύνη" "Εκπαίδευση. Παιδαγωγική" "Μάθηση"

"Η θεωρία των πολλαπλών τύπων νοημοσύνης" του Howard Gardner έχει εφαρμοστεί σε εκατοντάδες σχολικές τάξεις από την εποχή που το "Frames of Mind" εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1983. Ο Gardner αμφισβητεί τη μέχρι πρόσφατα επικρατούσα άποψη για τη νοημοσύνη ως μία γενική ικανότητα που έχουμε όλοι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Παραθέτοντας έναν μεγάλο αριθμό στοιχείων, ο Gardner υποστηρίζει ότι το άτομο διαμορφώνει το μοναδικό γνωστικό προφίλ του χάρη στην ύπαρξη των πολλαπλών τύπων νοημοσύνης. Στην επετειακή αυτή έκδοση των 20 χρόνων συμπεριλαμβάνεται μια νέα εισαγωγή που διερευνά την εξέλιξη της θεωρίας την τελευταία δεκαετία.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας