*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ποιότητα λογισμικού


Συγγραφή: ·Μιχάλης Ξένος
Έκδοση: Απρίλιος 2009 από "Gotsis Εκδόσεις"
Σελ.:253 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-98400-1-9


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές"

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι η δεύτερη έκδοση (η πρώτη κυκλοφόρησε το 2003) και έχει εμπλουτιστεί με σύγχρονο υλικό και περισσότερα παραδείγματα.

Το βιβλίο έχει γραφεί με σκοπό την εισαγωγή και τη σταδιακή εμβάθυνση σε δύο σημαντικά θέματα που σχετίζονται με το λογισμικό. Τη διαχείριση της ανάπτυξης λογισμικού (software projects management) και την ποιότητα λογισμικού (software quality). Σε αυτή τη δεύτερη έκδοση έχουν προστεθεί αρκετά πρακτικά παραδείγματα από μετρήσεις και μετρικές και κάποια επιπλέον θέματα που αφορούν την ποιότητα λογισμικού.

Παρόλο που η ύλη του βιβλίου αντιστοιχεί σε ένα πανεπιστημιακό μάθημα, προσπαθήσαμε να δώσουμε τις έννοιες που καλύπτουμε όσο πιο απλά γίνεται με στόχο να απευθύνεται σε κάθε αναγνώστη που έχει μελετήσει το αντικείμενο της Τεχνολογίας Λογισμικού ή έχει εντρυφήσει στην πράξη στην ανάπτυξη λογισμικού. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας